U wilt dat uw tekst pico bello in orde is? Laat de redactie van uw teksten dan aan tekst & teken over! Van spellingcontrole tot eindredactie: ik heb ruime ervaring in alle facetten van redigeren. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik snel analyseren waarom en op welke plek uw tekst nog niet optimaal is. Dat vormt de basis om de puntjes op de i te zetten. En ook belangrijk: ik breng uw tekst op een hoger niveau, maar het blijft wel úw verhaal. Het is belangrijk dat de lezer én de schrijver zich kunnen herkennen in een verhaal. Maar als u wilt, kijk ik veel verder. Ik neem desgewenst ook proevencontrole, traffic management, auteursbegeleiding en uitbesteding aan vormgevers en drukkers voor mijn rekening. Zo wordt u van A tot Z ontzorgd!

  • Correctie 5% 5%
  • educatieve redactie 30% 30%
  • eindredactie 20% 20%
  • redigeren (inhoud en structuur) 45% 45%

site-bies-van-edeHubertine is behalve een vakvrouw ook een uitermate enthousiaste redactrice met wie samenwerken bijzonder prettig is. Ze is niet de correctrice met het rode pennetje, maar ze denkt met je mee en draagt oplossingen aan. Zo draagt ze inhoudelijk heel wat steentjes bij. Ik ben altijd blij als Hubertine en ik samen aan een tekst kunnen werken!

Bies van Ede, kinderboekenauteur